Welkom

Voor een goed feestje zit je bij Aspen Valley altijd goed. Niet voor niets geldt Aspen als een begrip onder Arnhemse studenten. Binnen wacht gezelligheid en een leuke avond uit voor iedereen. Dankzij het stoere, houten interieur waan je je in een blokhut op een berg in Oostenrijk. En de muziek doet ook veel, natuurlijk. Samen met het bevlogen barpersoneel maakt het jouw avond compleet. En wat de bar betreft… hou ‘m in de gaten, want hij zou zomaar in beweging kunnen komen.

Je vindt Aspen Valley op de hoek van de Pauwstraat en de Munterstraat, aan de Arnhemse Korenmarkt. Hier vind je ook onze buren van 5th Avenue, Freaky Piano Bar en Plaza.

 

Aspen Valley zoekt collega’s!

link Neem contact op!

Sfeer

Volg Aspen Arnhem voor
alle party pics!

link Aspen Valley Arnhem

Contact

Zowel Aspen Valley als de Korenmarkt gelden in Arnhem en omstreken als een begrip. Met name studenten weten Aspen Valley te vinden. Gelegen aan een van de belangrijkste opgangen van de Korenmarkt is Aspen Valley Arnhem voor veel stappers het begin- en/of eindpunt van een geweldige avond uit.

Heb je een vraag voor Aspen Valley? Wil je werken bij Aspen Valley of informeren naar de mogelijkheden voor besloten feesten? Neem dan contact op met ons.

Arnhem

arnhem@aspenvalley.nl
026 – 4430413
Korenmarkt 25
6811 GW Arnhem

Bezoek ook Aspen Valley Enschede! Klik hier!

Enschede